ПРОМОВИРАН БЕЗИЧЕН ИНТЕРНЕТ НА ШИРОК СОКАК

ПРОМОВИРАН БЕЗИЧЕН ИНТЕРНЕТ НА ШИРОК СОКАК

Градоначалникот Талески го  промовираше безичниот интернет на потегот од Саат кулата до Камен мост, кој сите граѓани и туристи ќе можат да го користат преку своите лаптопи.

]]>