ПРОМОЦИЈА НА КНИГИ НА АВТОРКАТА АНГЕЛИНА МАРКУС

ПРОМОЦИЈА НА КНИГИ НА АВТОРКАТА АНГЕЛИНА МАРКУС

 

Во НУ Завод и музеј Битола беше промовиран опусот книги за Древна Македонија на авторката Ангелина Маркус. На промоцијата присуствуваше Градоначалникот Талески и претставници на Советот на општината