Денот на идеи одбележан и во Битола

Денот на идеи одбележан и во Битола

   Денот на идеи што го промовираше Владата на РМ, беше одбележан и во Битола. Граѓаните имаа можност да ги пренесат своите идеи до Владата по писмен пат. Штандот го посети и градоначалникот Владимир Талески и имаше можност да разговара со граѓаните за нивните идеи кои ги предлагаат до Владата.