Одбележан Денот на македонската револуционерна борба

Одбележан Денот на македонската револуционерна борба

 

    По повод Денот на македонската револуционерна борба, 23 Октомври, градоначалникот Владимир Талески, положи свежо цвеќе на споменикот на НОАВМ и споменикот на илинденците.