НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ЗА ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО 2007 ГОД.

НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ЗА ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО 2007 ГОД.

 

НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ЗА ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО 2007 ГОДИНА

01.01.2007 год. Градоначалникот Талески на првото новороденче во Клиничкиот центар –Битола  во Новата 2007 год. му подари пригодни подароци. Исто така подароци добија и останатите три новороденчиња во 2007 год.