Дочек на Новата 2007 година

Дочек на Новата 2007 година

 

Среќна Нова 2007 година
и Божиќни празници

 

 

ДОЧЕК НА НОВАТА 2007 ГОДИНА

12:00-15:00 – Новогодишен ликовен хепенинг. 

18:00-19:00 – Детска театарска претстава „Новогодишна бајка“

19:00-19:30 – СИ-ДО – (10 деца од фестивалот СИ-ДО)

19:30-19:45 – Модерен балет (деца)

19:45-20:45 – Мега Бит – тинејџери

20:45-21:15 – Памперс

21:15-21:30 – Удирачки инструменти   (добош, ѕвонци, африкански инструменти)

21:30-22:00 –  Сити бенд

22:00-22:30 – Икс бенд

22:30-23:30 – Деспина, Сефедин Бајрамов,( Билјана Дамјановска)

23:30-23:50 – Владо Јаневски

23:50-24:00 – Дедо Мраз, Градоначалник, огномет

24:05-00:30 – Владо Јаневски

00:30-02:00 – Деспина