Нова водоводна мрежа на улица „Тошо Даскало“ во Битола

Нова водоводна мрежа на улица „Тошо Даскало“ во Битола

Започнаа активностите за реконструкција ан водоводната мрежа на улица Солунска. Градоначалникот на општина Битола на терен информираше за активностите во овој дел на општина Битола:
-Се наоѓаме на улица Солунска, каде започнаа активности за започнување на водоводна мрежа, овде имавме неколку интервенции изминатите сезони, изјави Градоначалникот М-р Владимир Талески.
Граѓаните кои излегоа да ги поздрават денешните активности неможеа да ја скријат својата благодарност:
-Ние како граѓани сме многу задоволни и благодарни, велат граѓаните.