Штандот на Општина Битола на третиот саем на општините

Штандот на Општина Битола на третиот саем на општините

Посета на Претседателот на Република Македонија господинот Бранко Црвенковски на штандот на Општина Битола – на третиот саем на општините, во организација на ЗЕЛС.