Меморандум за соработка меѓу Битола и Виена

Меморандум за соработка меѓу Битола и Виена

 
    Потпишан е меморандум за соработка меѓу Општина Битола и Општина Центар-Виена од страна на висок претставник од Виена и Градоначалникот Талески