ОБЕЛЕЖАНИ 106 ГОДИНИ ОД СОЛУНСКИТЕ АТЕНТАТИ

ОБЕЛЕЖАНИ 106 ГОДИНИ ОД СОЛУНСКИТЕ АТЕНТАТИ

 

   По повод обележување на 106 години од Солунските атентати,Градоначалникот Талески, Претседателката на Совет Лилјана Кузмановска и  членови на Советот на Општина Битола положија свежо цвеќе на гробот на Павел Шатев кој е закопан на светонеделските гробишта.