КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА

КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА

 

   Во НУ Завод и Музеј се одржа концерт на Васил Атанасов (обоа) и Катерина Гелебешева Константиновска (клавир). Концертот е дел од богатат програма на „Бит фест 2008“