ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ НА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО УЧИЛИШНИОТ СПОРТ

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ НА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО УЧИЛИШНИОТ СПОРТ

Општинскиот сојуз на училишен спорт денес им ги додели наградите на најуспешните спортисти и екипи од основните и средните училишта од општина Битола. Општината и понатаму продолжува со поддршка и нови инвестиции насочени кон развој на спортот во Битола.