Средба на Градоначалникот Талески со Претседателот на СОНК г-дин Дојчин Цветаноски

Средба на Градоначалникот Талески со Претседателот на СОНК г-дин Дојчин Цветаноски

Градоначалникот Талески оствари работна средба со Претседателот на СОНК г-дин Дојчин Цветаноски, на кој се разговараше за состојбата пред се во образованието и подготвеноста на Општина Битола за втората фаза од децентрализацијата.