Годишна средба за француска аудиовизуелна соработка на просторот на западен Балкан во Битола

Годишна средба за француска аудиовизуелна соработка на просторот на западен Балкан во Битола

 

   Во рамките на овој настан учество зедоа и НЕ Г-динот Бернар Валеро, Амбасадор на Франција и Градоначалникот Талески, кој пред присутните гости  го претстави проектот Битола Филмленд.