БИТ ФЕСТ 2010- ВЕЧЕР НА СТАРОГРАДСКА МУЗИКА

БИТ ФЕСТ 2010- ВЕЧЕР НА СТАРОГРАДСКА МУЗИКА

 

   Во античкиот локалитет Хераклеа се одржа вечер на староградска музика „Мојата песна“  во продукција на Студио Микс . Битолчани имаа можност премиерно да уживаат во 12 песни  на текст на Валентин Соклевски, музика Миодраг Нечак во изведба на познати  битолски изведувачи.