БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА ВАЦЛАВ ХУДЕЧЕК И БАРОК ОРКЕСТАР Р.ЧЕШКА

БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА ВАЦЛАВ ХУДЕЧЕК И БАРОК ОРКЕСТАР Р.ЧЕШКА

 

   Во Завод и музеј, концертна сала се одржа концерт на Вацлав Худечек и Барок оркестар од Р Чешка.