БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА АМБИЕНТАЛНА МУЗИКА

 

   Во Завод и музеј се одржа концерт на амбиентална музика „Colours and colours“ Кокан Дамушевски.