БИТ ФЕСТ 2010 –ПРОДУКЦИЈА „ЈОВАНОВ РЕКОРДС“

БИТ ФЕСТ 2010 –ПРОДУКЦИЈА „ЈОВАНОВ РЕКОРДС“

 

   Во Хераклеа  во организација на продукцијата „Јованов Рекордс“ се одржа концерт на Тони Зен, Слаткаристика.