БИТ ФЕСТ 2010 – ОТВАРАЊЕ НА АКТО –ФЕСТИВАЛ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ

БИТ ФЕСТ 2010 – ОТВАРАЊЕ НА АКТО –ФЕСТИВАЛ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ


Во Домот на АРМ беше отворен петиот по ред фестивалот на современа уметност АКТО.Фестивалот го отвори Грдаоначалникот Талески. Фестивалот ќе трае 5 дена и ќе се одржува на различни локации