БИТ ФЕСТ 2010 –ИЗЛОЖБА ЈАНЕ И ЛЕНЧЕ КРСТЕВСКИ

БИТ ФЕСТ 2010 –ИЗЛОЖБА ЈАНЕ И ЛЕНЧЕ КРСТЕВСКИ


Во Завод и музеј љубителите на уметноста уживаа во копаничарските дела на младите копаничари Јане и Ленче Крстевски. Изложбата ја отвори Градоначалникот Талески