Семинар: Дирекните странски инвестиции и нивното значење за приватните компании и општините

Семинар: Дирекните странски инвестиции и нивното значење за приватните компании и општините

 

Семинар на тема: Дирекните странски инвестиции и нивното значење за приватните компании и општините.  На семинарот зборуваа Градоначалникот Талески, директорот на Агенциајта за странски инвестиции Виктор Делов, претставник од македонската банка за поддршка на развојот Александар Станојковски и претставник од ГТЗ Јанко Тренковски