4-НОЕМВРИ –ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА НА ГОЦЕ ТРАЈКОВСКИ

4-НОЕМВРИ –ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА НА ГОЦЕ ТРАЈКОВСКИ

 

   Во рамките на програмата по повод „4-ти Ноември” во ДЛУБ се одржа ликовна изложба на познатиот уметник Гоце Трајковски добитник на наградата Борислав Траиковски за 2009. Изложбата ја отвори Градоначалникот Талески.