4 – НОЕМВРИ – ТРАДИЦИОНАЛНА ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

4 – НОЕМВРИ – ТРАДИЦИОНАЛНА ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

 

   Традиционално и оваа година се одржа изложба по повод „4-ти Ноември” во организација на Друштвото на ликовни уметници Битола. Присутните ги поздрави Градоначалникот  Талески.