ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦА ЖЕЛЕЗНИЧКА

ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦА ЖЕЛЕЗНИЧКА

Градоначалникот Талески присуствуваше на асфалтирањето на улица Железничка која е дел од  КАРДС проектот М5. До крајот на идната недела се очекува да се асфалтираат двата краја на М5 кој се веќе тампонирани , а потоа следи реконструкција на средишниот дел на улицата кај Ат-пазар.