БИТ ФЕСТ 2008-ЕТНО КОНЦЕРТ НА СТЕВЧЕ СТОЈКОВСКИ

БИТ ФЕСТ 2008-ЕТНО КОНЦЕРТ НА СТЕВЧЕ СТОЈКОВСКИ

Во рамките на Бит фест во Магазата се одржа етно концерт на ансамблот на народни песни и инструменти Стевче Стојковски.