ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГИ ОТВОРИ ТРЕТИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЗИМСКИ ИГРИ НА СПЕЦИЈАЛНАТА ОЛИМПИЈАДА МАКЕДОНИЈА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГИ ОТВОРИ ТРЕТИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЗИМСКИ ИГРИ НА СПЕЦИЈАЛНАТА ОЛИМПИЈАДА МАКЕДОНИЈА

Во организација на Зимската олимпијада на РМ беа оддржани 3 национални земски игри за деца со посебни потреби . Игрите ги отвори и поздрави Градоначалникот Талески и им посака на учесниците пријатен престој во зимско летниот рекреативен центар Стрежево. На игрите зедоа учество 200 учесници.