News

СРЕДБА СО ЛОКАЛНИТЕ ИТ ФИРМИ

Во денешната посета на Битола министерот за информатичко општество и администрација г-динот Иво Ивановски и градоначалникот д-р Владимир Талески остварија...

ЗАПОЧНА НОВАТА ГРАДЕЖНА СЕЗОНА

Градежната сезона за 2015 година во Општина Битола започна со втората фаза од реконструкцијата на улицата Довлеџик. Во првата фаза...