Вести

СО ПОВЕЌЕ РАБОТНИ АКТИВНОСТИ, ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ „ПАРКИНЗИ“ ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВОЕТО ПЕТГОДИШНО ПОСТОЕЊЕ

Со повеќе работни активности, јавното претпријатие за паркирање, го одбележува своето петгодишно работење. Денес, вработените во претпријатието, работеа на обележување...