Боите и звуците на Битола –Центар за култура мала сала

Боите и звуците на Битола –Центар за култура мала сала

Боите и звуците на Битола е документарен филм кој има за цел да и презентира сите природни урбани локации во Битола кои се карактеризираат со специфична колоритност но и со аудитивна ритмичност. Идејата на филмот е омаж на просторот и презентација на урбаното живеење.
Промоцијата на филмот се одржа во малата сала на битолскиот центар за култура, во рамките на битолското културно лето БИТ ФЕСТ 2015

BF2015BoiSlikiBitola_1 BF2015BoiSlikiBitola_2 BF2015BoiSlikiBitola_3 BF2015BoiSlikiBitola_4 BF2015BoiSlikiBitola_5