СООПШТЕНИЕ ОД ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА БИТОЛА

СООПШТЕНИЕ ОД ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА БИТОЛА

Градоначалникот на Општина Битола м-р Наташа Петровска ја поздравува иницијативата на РК Еурофарм Работник и одлуката на Советот на Општина Битола донесена на последната седница, која се однесува на спроведување и реализација на Платформата за ракометна Битола. Воедно ги повикува сите вклучени субјекти ( Совет на Општина Битола, РК Еурофарм Работник и РК Пелистер) за навремена информираност и за овозможување на неопходните услови предвидени во Платформата за успешно спроведување на истата.