4 НОЕМВРИ – ИЗОЖБА НА ФОТОГРАФИИ „100 ГОДИНИ ОД СПОРТОТ ВО БИТОЛА“

4 НОЕМВРИ – ИЗОЖБА НА ФОТОГРАФИИ „100 ГОДИНИ ОД СПОРТОТ ВО БИТОЛА“

 

   Во рамките на програмата за 4 ноември во Завод и музеј се одржа изложба на фотографии (пехари и медљи) „100 години од спортот во Битола“ во организација на Завод и музеј Битола и Општина Битола.
Градоначалникот Талески ги поздарви присутните и ја отвори изложбата заблагодарувајќи се на организиаторите.