4 НОЕМВРИ –КОНЦЕРТ НА „СИРМА ВОЈВОДА“

4 НОЕМВРИ –КОНЦЕРТ НА „СИРМА ВОЈВОДА“

 

   Во НУУБ „Св. Климент Охридски“се одржа целовечерен концерт на пензионерската пејачка група  „Сирма Војвода“  и учениците на СОУ „Таки Даскалот“ Битола. Концертот го отвори Градоначалникот Талески.