4 НОЕМВРИ – ТРАДИЦИОНАЛНА НОЌНА АТЛЕТСКА ТРКА

4 НОЕМВРИ – ТРАДИЦИОНАЛНА НОЌНА АТЛЕТСКА ТРКА

 

   По 50 –ти пат се одржа традиционалната ноќна атлетска трка по повод 4 ноември во организација на Сојуз на спортови Битола и Сојуз на училишен спорт. Во трката зедоа учество учениците од основните и средни училишта. Старт „Камен мост“, Цел Плоштад „Магнолија“
На најуспешните Градоначалникот Талески им додели благодарници.