5 ГОДИНИ ОД ОТВАРАЊЕТО НА КОНЗУЛАТОТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА ВО БИТОЛА

5 ГОДИНИ ОД ОТВАРАЊЕТО НА КОНЗУЛАТОТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА ВО БИТОЛА

 

   Во присуство на Градоначалникот Талески и Амбасадорот на Руската Федерација НЕ Владимир Солоцински беше свечано обележана 5 годишницата од отварањето на Конзулатот на Руската Федерација во Битола.