Во посета на Битола Амбасадорката на Р. Грција, НЕ Александра Пападопoлy

Во посета на Битола Амбасадорката на Р. Грција, НЕ Александра Пападопoлy

   Во официјална посета на Битола беше Амбасадорката на Р. Грција во Р.Македонија, НЕ Александра Пападопoлy, која оствари средба со битолскиот градоначалник, Владимир Талески. Ова е прва официјална посета на грчката амбасадорка откако е назначена на должноста амбасадор на Р. Грција во Р.Македонија.