ХV ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА АМАТЕРСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „ КАМЕРА 300“

ХV ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА АМАТЕРСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „ КАМЕРА 300“

 

   Градоначалникот Талески додели плакета за најдобра камера  на филмот „Следејтеја водата“  на Семејно студио – Заи филм од Русија. Гранд при  плакета Милтон Манаки  доби филмот In continuo од Стефан Сидовски.