АМБАСАДОРКАТА НА ИЗРАЕЛ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

АМБАСАДОРКАТА НА ИЗРАЕЛ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Градоначалникот Талески оствари работна средба со Амбасадорката на Израел НЕ Амира Арнон на која беа презентирани проектите на општината и можноста за соработка.