ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА ПРИ ВЛАДАТА НА Р СРБИЈА НА РАБОТНА СРЕДБА ВО БИТОЛА

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА ПРИ ВЛАДАТА НА Р СРБИЈА НА РАБОТНА СРЕДБА ВО БИТОЛА

 

   Градоначалникот Талески оствари работна средба со Заменик министерот за труд и социјална политика при Владата  на Р.Србија г-дин Владан Ивановиќ и Почесниот конзул на Р.Србија во Битола г-дин Силјан Мицевски.