Протоколарна средба со Амбасадорот на Р.Србија

Протоколарна средба со Амбасадорот на Р.Србија

 

   Протоколарна средба на Градоначалникот Талески и Амбасадорот на Р.Србија во РМ г-дин Зоран Поповиќ. Ова беше прва средба после назначувањето на Амбасадорот Поповиќ и беше разговарано за повеќе сегманти во натамошна соработка.