ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА – „АРМИЈАТА ДО ГРАЃАНИТЕ“

ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА – „АРМИЈАТА ДО ГРАЃАНИТЕ“

Започна дочекот на Новата 2010 год.
Оваа година дочекот започна 5 дена пред новата година со богата програма. На првиот ден настапи офицерскиот оркестар „Армијата до граѓаните“  на плоштадот „Магнолија“. За најмладите во Народниот театар беше прикажана детската театарска престава „Пинокио и Дедо Мраз“.