АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИ ВО НАСЕЛБА ПЕТОЧНА ВОДА

АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИ ВО НАСЕЛБА ПЕТОЧНА ВОДА

Продолжија активностите околу инфраструктурата во населбата „Петочна вода“. Се работи на асфалтирање на улиците, поставување на фекална и атмосферска  канализација . Изведувач на работите е ЈП „Нискоградба“ а финансиски средства се обезбедени од општинскиот буџет.