БИТ ФЕСТ 2011 – СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

БИТ ФЕСТ 2011 – СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

Во Завод и музеј се одржа концерт на Скопскиот дувачки квинтет каде битолската публика уживаше во изведбата на дела од класичната музика