АСФАЛТИРАНА УЛИЦА „СОЛУНСКА“

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА „СОЛУНСКА“

Градоначалникот Талески  на терен на ново асфалтираната  улица „Солунска“. во потегот под „Камен мост”, каде изминатите месеци се вршеа инфраструктурни зафати и беше  поставен асфалт од  над 700 метри.
Во наредниот период ќе се работи на  улица „Струшка”,а  за ден-два на улица „Бистра“.