Посета на Австриската стопанска комора на Битола

Посета на Австриската стопанска комора на Битола

 

   Делегација на стопанската комора од Австрија на 05,04,2006 ја посети  Битола при што беше одржан работен состанок заедно со Градоначалниците на  Битола и на Прилеп како и со директорите на Јавните претпријатија од градот.