Свежо цвеќе на гробот на Горѓи Сугарев во Паралово

Свежо цвеќе на гробот на Горѓи Сугарев во Паралово

 

   По повод 130 годишнината од раѓањето и 100 годишнината од смртта на големиот македонски војвода Горѓи Сугарев, делегација од Општина Битола предводена од Градоначалникот, г.Владимир Талески положи свежо цвеќе на гробот на овој илинденски херој.