Посета на Амбасадорот на Белгија во Р.М

Посета на Амбасадорот на Белгија во Р.М

 

 Градоначалникот на Општина Битола, г.Владимир Талески го прими во официјална посета Амбасадотот на Белгија во Република Македонија.