Пофалници за учесниците на конкурсот Пролет е…

Пофалници за учесниците на конкурсот Пролет е…

 

   Градоначалникот на Општина Битола г.Владимир Талески во својот кабинет ги прими сите учесници на конкурсот Пролет е …кој беше распишан на ниво на сите Основни и Средни училишта во градот а во рамките на Акцијата Нека биде чисто…Пролет 2006. Повеќе од 125 ученици беа наградени со пофалници и маици со логото на Акцијата а исто така  го добија и новото знаме на Општина Битола.