БИТ ФЕСТ 2011 – Изложба на фотографии од Сашо Ристевски на тема: БИТ ФЕСТ 2011

БИТ ФЕСТ 2011 – Изложба на фотографии од Сашо Ристевски на тема: БИТ ФЕСТ 2011

 

   На свеченото затворање на Битолското културно лето  во Галерија Магаза   се отвори изложба на фотографии на сликарот Сашо Ристевски  составена од 16 панели на кои се наоѓаа фотографии од над 130 настани кои во изминатите 68 дена се случуваа во рамките на шестото издание на најдолгото и содржински најбогатото културно лето во Македонија – БИТ ФЕСТ.
Оваа изложба на Сашо Ристевски кој 20 години работи како фоторепортер во Битолски весник, е трета по ред на тема ,,Бит фест”.