БИТ ФЕСТ – КОНЦЕРТ НА КУД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

БИТ ФЕСТ – КОНЦЕРТ НА КУД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Ансамблот на Културно уметничкото друштво Гоце Делчев од почетници, ппионери и младинци  во амфитеатарот Хераклеја го одржа својот  годишен концерт  пред битолската публика.