БИТ ФЕСТ: 70 ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЖЕНИ – БИТОЛА

БИТ ФЕСТ: 70 ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЖЕНИ – БИТОЛА

 

Во културниот центар Магаза синоќа се одржа промоција на спотот „70 години од постоење на Организација на жени – Битола“, а исто така големиот број гости имаа можност да гостуваат на промоцијата на книга од авторот Сања Мучкаева Виданова. Оваа прекрасна вечер беше отворена и изложбата на фотографии од Владимир Виданов.